<
14 dages returret Fragtfri levering over kr. 499,- i Danmark 1-3 dages levering Drevet af branchefolk Kundeservice: Tlf. 42916442

Om Tutu

$images[i]->getDescription()|escape

 

Tutu - Dance & Yoga åbnede i marts 2016. 

Ud over vores webshop har vi en butik i Odense M. Her holder vi åbent 2 gange om ugen.

Butikken drives af Mette og Charlotte. Mette er uddannet professionel danser i London og New York og underviser i dag i moderne dans på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, hvor hun også fungerer som fagreferent. Mette underviser også i Yoga og Pilates har blandt andet hold på Akademiet for Moderne Dans og Klassisk Ballet (AMOK). 
Charlotte har tidligere bevæget sig meget indenfor gymnastikkens verden og er nu aktiv yogaudøver. Hun arbejder som administrator på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense og har før dette deltaget aktivt som forældre i både skolens arbejde og som bestyrelsesformand for Akademiet for Moderne Dans og Klassisk Ballet (AMOK). 
Vi har derfor begge et solidt kendskab til branchen, vores kunder og hvad de gerne vil have og da vi begge elsker god service, er dette et af nøgleordene for både vores onlinebutik og butikken i Odense M.    
Tutu - Dance & Yoga blev åbnet da vi begge har en stor passion for dans og yoga. 

Vi sælger dragter til dans, ballet og gymnastik, balletsko, tåspidssko og alt det dejlige der følger med bl.a. i form af strik, warm up gear, trikot’er og en masse lækre tights og toppe der er velegnede til yoga, pilates, løb, fitness m.m.  

Vi har også valgt at fokusere en del på yoga og tilbyder derfor altid det nyeste og det mest lækre inden for denne kategori.   

Vi forhandler bl.a. Bloch, So Danca, Capezio, Intermezzo, Freed , Repetto, Ballet-Rosa, K-Deer, NUX, Dharmabums, Casall m.fl. og vi udvider løbende både antallet af leverandører og vores sortiment. 

Vi leverer alt ballettøj til dresscode på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense samt Akademiet for Moderne Dans og Klasiisk Ballet, og samarbejder desuden tæt med Danseakademi Cityballet, Billund Kulturskole, m.fl.

Hvis du har gode ideer til varer vi kan supplere med eller ønsker du at indgå et samarbejde med butikken omkring levering af dansetøj, så send endelig en mail på tutu@tutudans.com

Vi glæder os meget til at se dig i vores hyggelige butik eller på webshoppen, hvor vi er klar til at yde en super service.

Vi ses!

Mette & Charlotte

Kurven er tom